About the black label

‘Het gezicht draagt de bril, niet andersom’

The Black Label is in 2017 opgericht. Onze ambitie? Een brand neerzetten waarin we traditionele ambacht combineren met een eigentijdse stijl. In onze ogen moet een bril zowel functioneel als trendy zijn. Gericht op het nu. Daarom staat The Black Label voor een vertaalslag van beeldbepalende klassiekers naar eigentijds design, met een grote liefde voor het gezicht en het comfort van de drager. Ingetogen luxe, noemen wij dat. Het gezicht draagt de bril en niet andersom.

Design

De collectie is tweeledig. Enerzijds klassieke stijlvolle eenvoud, anderzijds gewaagde oversized iconische modellen in een heel verfijnd jasje. Onze missie? Het maken van kwalitatief hoogwaardige brillen in een betaalbare prijsklasse. Op dit moment is The Black Label in 11 landen vertegenwoordigd en is het ons doel om het wereldwijde distributienetwerk verder uit te breiden.

We werken samen met een jong en dynamisch team met een ongekende drive. Dat vinden we belangrijk. We luisteren goed naar onze klanten. Inleven in de ondernemer en begrijpen waar deze mee bezig is, is de basis voor een goede samenwerking.

Vakmanschap

Iedere bril is met aandacht, precisie en liefde vervaardigd. Vanaf de eerste schets en de keuze van materialen tot en met de uiteindelijke samenstelling. De hele collectie is gemaakt van titanium. Dat is sterk en zo licht dat je bijna vergeet dat je een bril draagt.

The Black Label integreert mode in het ontwerp van de bril en wordt in verschillende landen erkend voor de eigenwijze speelse stijl in combinatie met mooie materialen en perfecte fit.

Achter de schermen

Agnes de Zwart presenteert TBL Eyewear by The Black Label: een minimalistische, verfijnde brillenlijn van Nederlandse bodem.
Ze begon ooit als styliste en werkte vervolgens jarenlang in de sales met grote brand labels als Gucci en Armani. Daarna was zij verantwoordelijk voor niche merken als Philippe Starck en Alain Mikli in Nederland. Na ruim twintig jaar ervaring heeft ze haar eigen label opgericht. “ The Black Label “ genoemd naar haar familie naam.

X